fredag 12 juni 2009

Hjo



Nu är vi hemma igen efter några toppen dagar i Hjo. Vädret var kanske inte det bästa men riktigt bra jämfört med dagens gråa och regniga väder. Vi har promenerat vid hamnen, kollat på små ankungar och blåst såpbubblor allt till Ebbes stora glädje.



Men vi har också besökt alla små mysiga butiker. En favorit är Handelsboden njuta som ligger mitt i centrum. Här samsas många godsaker man kan njuta av som tex Chocklad, kaffe, te och olika smaksatta oljor. På NJUTAS hemsida kan man läsa mer om deras läckerheter.



Fina förpackningar, mysig miljö och en underbar doft är några av de saker som gör att man vill besöka njuta varje besök i Hjo.



Vi hade också turen att vara på plats den stora avslutningsdagen. Finklädda barn tillsammans med föräldrar och morföräldrar intog de mysiga små fiken. På bildens ses niorna tågande till kyrkan i sekelskifts kläder, då pojkarna bär frack och hög hatt medan flickorna bär långklänning.
Tack Stina och Karl för trevliga dagar i Hjo och tack för bilderna!!

Idag var planerna att åka in till vår egen stad och kolla på alla studenterna men med spö regn och 10 grader stannar vi hemma och myser istället och hoppas på bättre väder till midsommar!!

Kram Moa

1 kommentar:

  1. Det verkar så mysigt i Hjo, jag får nog ta en tur
    i sommar!

    SvaraRadera