söndag 18 oktober 2009

Slöjd...









Nu ligger jag med datorn i knät i soffan och är mer än utmattad efter helgens kurs, en mycket intensiv helg men oj så roligt!! Under dessa dagar har verkligen det estetiska varit det centrala då vi under hela lördagen var ute i skogen och täljde. Vi fick börja med att fälla en mindre björk och av den tillverkades allt det som står uppställt mot trädet. Krattor, krokar och tomtar tillverkades så blåsor, skärsår och kramper drabbade de flesta.

Idag har vi tillbringat dagen i hemslöjden i Linköping. Förväntningarna var höga och jag liksom de andra kursdeltagarna var mer än nöjda!! Blomkål som ljushållare, vackra äpplen och ljuslyktor var bara en liten del av de vackra lokalerna. Fina ullkorgar, träkistor och fina textiler fanns överallt;-) Dagarna har gått så fort och fungerat som terapi, så avkopplande plugg inför tentan, städning och andra måsten hanns inte att tänka på....

Titta gärna in i morgon för då kommer bilder på vad som tillverkades...

Nu är det snart ny vecka och nya utmaningar;-) Vill önska alla läsare trevlig vecka. Kul att så många hittar hit. Är så kul när ni lämnar några rader, är så nyfiken på vem som är här!! Nya som gamla läsare med eller utan blogg kan skriva några rader genom att välja kontot anonym (om du saknar konto)!!

Kram Moa

5 kommentarer:

  1. Jättefina foton! =)KRAM från therése

    SvaraRadera
  2. Hej, hej. Är så kul att kolla på din blogg och alla fina bilder. Jag och Tilde var på väg till sommarloppisen men det blev ju aldrig av. Om Du öppnar igen till jul så får vi ta och komma förbi och titta på loppisen live :)
    /Mirja

    SvaraRadera
  3. Jag förstår att du blev inspirerad med sån härlig miljö! Täljde du en kratta, kanske? eller en krok till Ebbes rum.... jag får helt enkelt kika in imorgon!/ Kisa

    SvaraRadera
  4. Hallo vännen,

    Det var en härlig helg och dina fina bilder speglar verkligen en inspirerande och lärorik helg. Hoppas att Ebbe fick möjlighet att hälsa på dina fina tomtar.

    Kram från flickan med filthjärtat

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Nu förstår jag varför det var så svårt att få tag på dig i helgen:)
    Försöker ringa i eftermiddag istället. Ha en bra måndag!
    Kram Stina

    SvaraRadera