måndag 5 oktober 2009

Höst fix...




Idag har solen strålat igen... härligt men himlans kallt har det varit. Förra veckan spenderades flera kvällar ute på vår framsida för att fixa i ordning vår djungel. Jag skämtar inte men vi har haft en djungel som vi bara inte har orkat ta tag i. Var meningen att vi skulle ha byggt ut så vi skulle ha fått en ordentlig hall till vintern men med mer eftertanke kom vi på att vi inte hade tid. Så då hann djungeln växa till sig ganska rejält innan vi tog detta kloka beslut om att skjuta upp utbyggnaden. Med ljung, pumpor och ljuslycktor blev det trots allt ett litet lyft fast jag trodde att det var helt kört!!

Hur mycket man än försöker vara ute i god tid så går det inte... har idag kommit på att vi snart har tenta och att nästa helg är det helgkurs med massa litteratur som ska läsas;-( Så nu spenderas kvällarna framför datorn (och ska då försöka att inte blogga, kolla tradera eller sitta framför facebook) och framför litteraturen.

Men man måste ju ha lite pauser ibland så många av mina loppisfynd är redan målade...bilder kommer en annan dag!!

Kramar Moa

1 kommentar:

  1. Oj, oj, oj!! Du har då mycket att stå i! Men du får ju inte glömma att svänga förbi Systrarna Grön heller!!! Hälsa från mig ;-)!!!

    Kram från Inredningsfrun

    SvaraRadera