onsdag 7 oktober 2009

Massor av loppis fynd...



Här är alla loppis fynd från helgen... Loppis i cupolen är verkligen en guldgruva, välvärt ett besök om ni har väggarna förbi nästa gång är söndagen den 1/11. I väntan på att komma under prayburken får alla nya prylar vänta på disken i boden. Den nyfikne får jätte gärna kolla in i det lilla fönstret och upptäcka allt nytt. (den stora lampskärmen följde med men ska så klart bytas ut)



Mitt bästa fynd var nog denna gamla fina lucia krona, den ska varken hamna under burken eller säljas i boden. Den ska det lussas med och sedan ska den få dekorera bordet under hela julen.



Även denna krona får iallafall så länge stanna inne i värmen, den hade börjat bli lite gul så även den hamnade under burken och blev som ny!



En av alla fyra lampfötterna är redan fixad och blev så här fin!! Bort åkte mårbackan och in kom ljungen och lampan. Nu är även köket höstigt...

Kram Moa

1 kommentar:

  1. Hej, hej!!

    Så fina saker du har hittat!!!!

    Bokstäverna är köpta i den fysiska butiken Mairo, men jag såg likadana i Hanplockat när jag var där sist. dock utan att hitta A,B,C! De är väl populära :-)!

    Kram på Dig!

    // Inredningsfrun

    SvaraRadera