tisdag 4 augusti 2009

Underbara kväll...

Vilken underbart skön kväll. Hösten har gått i vila ett tag till och sommaren är här igen!! Så underbart skönt!! Ikväll har vi haft besök och det har bjudits på grillat ute på verandan. Vi har blivit så bra på att bjuda vänner på mat;-) För bara ett halvår sedan kom matkassarna hem samtidigt som gästerna:-) Nu för tiden hinner vi till och med att duka och sätta oss ner med ett glas vin. Då är det ju jätte mysigt!! De fina segel båtarna pryder fönstret i boden.

Idag fick Ebbe följa med till förskolan och gissa om han tyckte det var kul! Mamma och pappa fick klara sig själva, Ebbe lekte helst där vi inte var;-)Förskolan Björnbärsvägen kommer bli nya favvo stället! På bilden ses min egen odlade basilika i vita lerkrukor. Gamla konservburkar,och bakformar finns också i boden.

I går var vi på utflykt till Vadstena lunch, loppis och besök i alla små butiker stod på schemat. En toppen dag som slutade hos Majas loppis i Sya, vilken loppis. Där fanns allt och till jätte bra pris. Rekommenderar verkligen en tripp dit. Silver bestick, kandelaber, lampfot och broderat band fick följa med mig hem. Restaurang porslinet på bilden med både stora och små soppskålar finna också i boden.

Kram Moa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar