söndag 6 september 2009

Familjemys

Blev en längre blogg paus än tänkt... hinner ju ingenting när man jobbar;-) Har jobbat fredag och lördag på JC. Jobbade några timmar för två veckor sedan men innan det så var det runt jul. Super kul att vara på plats igen och träffa alla!!

Idag blev det familjeutflykt till Kolmården. Ebbe och jag var där i maj men ett besök bland djuren fyra månader senare var jätte kul då nöjet och uppskattning hos Ebbe var betydligt större. Mea mea (mera mera) hördes mest hela tiden då vi tyckte det var dax att gå vidare för att hinna se alla djuren. Nästa år blir det säsongskort så att inte alla djuren behöver besökas på samma dag!!



Delfinshowen är som vanligt en favorit.


Rovfågel uppvisningen var mäktig... dessa stora rovfåglar flög enligt programmet dvs precis över publikens huvud.
Innan det var dax för hemgång blev det safariparken.... Tror att vi hade ganska tur då vi fick se många djur. Men slapp också att få billacken repad av någon arg björn eller leksugen lejonunge;-)

I morgon är det återigen ny vecka och vardag... ganska skönt tycker jag!! Då man slipper ha dåligt samvete för att man inte har läst något litteratur i helgen utan helt enkelt kan spendera måndagen till det!!

Har fått så mycket inspiration under helgen både på bloggar och i butiker (det är det bästa med att jobba... har ju lunchrast då man kan springa i butiker en stund alldeles själv). Har flera idér på vad som ska ändras både här hemma och i loppisen. Bilder och tips kommer i veckan.

kram Moa

1 kommentar:

  1. Vi besökte Kolmården i somras! Var en toppenrolig dag och delfinshowen var favoriten hos hela familjen.

    Kram Marie

    SvaraRadera