lördag 26 september 2009

Bloggen är kapad!

Moa är Ebbe är i Kalmar så jag & Selma vaktar huset.
Vi har spenderat dagen med att renovera bänkar & bord i lekplatsen, kastat frisbee, o ätit pizza.

Jätte skönt att ha en helg helt utan jobb och måsten, men vad är det dom brukar säga "ensam är inte stark". Redan första natten utan Moa o Ebbe blev det tomt här hemma. Så nu gör jag vad Moa skulle ha gjort, BLOGGAR. DÅ jag mer är den fotograferande typen är den skrivande så kommer här dagen dokumenterad i bilder.


Vi var ett tappert gäng som spenderade lördagen i vad som lovades vara "den sista sommarvärmen". Ska erkänna att mössan var nog på större delen av dagen! Härligt med Höst!



Att ta bort dem rostiga och krokiga skruvar var lättare sagt än gjort.
Men går det inte med lite våld, så går det med mycket!

Vi hade god hjälp av barnen som ivrigt hejade på!



Ett nytt bord börja ta form...


Ser bra ut!



Hur var det nu, ska vi såga utanför eller innanför?


Men tillslut blev det klart!
Större bord och bättre bänkar, bra jobbat och tack för kaffet!




Tack för mig och god natt!
Moa och Ebbe, jag älskar er!

//Calle

3 kommentarer:

  1. Åh vad roligt med ett inlägg från den andra halvan i huset, bra att kunna hoppa in sådär så man får läsa några rader innan man ska sova! Hoppas ni har det bra i Kalmar Moa och Ebbe och bra jobbat i lekparken Calle! Vi får styra ihop nåt i veckan tycker vi här i city ;)
    kram & go'natt
    Karin & carl (vi är oxå ensamma hemma, märks det;) )

    SvaraRadera
  2. Blev mycket förvånad nu när jag äntligen kommeit över en dator och fick se ett nytt inlägg!! Kul att ni har haft det bra hemma i lekparken, ser ut att bli toppen fint!! Att vi är saknade känns ju så klart också bra;-)

    Kram Moa

    SvaraRadera
  3. Bloggen är kapad - vilken fräck kupp Calle!! Fullt i klass med helikopterrånet förra veckan... Schyssta bilder på ett oerhört starkt gäng som kämpade på bra i snålblåsten. SMHI lyckades än en gång gissa fel i prognosen... Första steget mot Sturefors bästa lekplatser är taget.

    //Veklingen i 29:an

    SvaraRadera