fredag 20 november 2009

Sprutor och bamse...

Så var Ebbe vaccinerad och som bevis för det har han nu plåster på armen och två fina bamsebokmärken! Kan det bli bättre? Såg framför mig långa köer, gråtande barn och vaccin som tog slut när det äntligen blev våran tur. Men oj så fel jag hade. I det tillfälliga väntrummet på vårdcentralen fanns saft, vatten, böcker och leksaker. Inga köer den tiden vi valde att komma (17.00). Vi hade dessutom turen att komma till just vår bvc sköterska som tillsammans med en annan sköterska ägnade några minuter att prata med Ebbe innan han fick sprutan. Efteråt bjöds det på skumtomtar och bokmärken!! För Ebbe blev det två bokmärken då godis inte är smakat ännu;-) Tror att Ebbe redan ser framemot nästa sprutbesök... Jag är imponerad!!

Kram Moa

3 kommentarer:

  1. Vi hade samma upplevelse med våra barn här i Oslo. Gick i sällskap med några andra barn från dagis, och de bara lekte och höll igång. De fick ju ballonger, så de var så happy så! :)

    Ha en skön helg,
    Emma

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra att det gick bra. Vi ska gå nästa vecka. Hoppas att det går lika bra.
    Sofia

    SvaraRadera
  3. Va duktig han har varit. Vilken tur att det blev ett bra besök då det annars kan leda till rädsla inför framtida besök. Kram

    SvaraRadera