lördag 25 juli 2009

Borta bra men hemma bäst!!







Efter två underbara veckor på Öland var det i söndags dax för nya äventyr för mig och Ebbe. I fem dagar har vi nu färdats i Stockholms skärgård i segelbåten Roxanne tillsammans med Calles pappa med familj. Utö och Onö är några av de vackra ställen vi har besökt. Oron över Ebbes båt räddsla vissade sig snabbt inte vara så farlig. Efter några timmar på båten blev han bara modigare och modigare och innan vi gick i land i Saltsjöbaden i torsdags klättrade han själv omkring på båten med en följeslagare isom höll i flyttvästen;-) Att segla med en vild 18 månders buse har gått super bra.

Med en super bra semester bakom sig var det underbart härligt att komma hem efter nästan 3 veckor. Nu ska det bli hemma mys och hemma pyssel. Idag har jag fått en egen dag för pyssel i loppisboden så nu är det bäst att börja att sy!!

Kram Moa

2 kommentarer:

  1. Vilken hääärlig semester.
    Fina bilder på sidan, nästa gång anlitar vi
    Calle för fotografering.

    /Fredrik

    SvaraRadera
  2. Calle är fotografen precis som du gissat;-) Och visst var det härligt. Längtar tillbaks nu när vardagen snart är här!! På måndag blir Ebbe stora dagis pojken. Då är det dax!! Hoppas ni får det bra på semestern.

    Kram

    SvaraRadera