tisdag 26 maj 2009

Tisdags mys


Ikväll blev det en spontan grillkväll med goda vänner, vardagslyx man måste unna sig mitt i pluggande och storstädning!! Vi trotsade regnet och satt ute på vår nya altan, super mysigt! Fast kvällarna fortfarande är så ljusa fick kandelabern följa med ut, den blir så fin av det, älskar när stearinet rinner ner.

Kram Moa

3 kommentarer:

  1. Så fin blogg du har Moa! Jättekul. Jag får min nya lägenhet i höst, då ska det inredas. Samlar på mig massa tips från dig :)
    Jag har ju precis också börjat blogga lite om Hjo. Här är så himla fin nu, att jag bara måste lägga in lite bilder. Såg att du har "besökare idag" och "besökare totalt"...hur la du in det? Är ju jättekul att ha med. Massa kramar Linda

    SvaraRadera
  2. Hej Linda!

    Så kul att du har hittat till min blogg och att jag dessutom kan inspirera dig. Var inne hos dig, så fint och vilken bra ideé! Hjo är ju så fint. Ska hälsa på Stina om några veckor och hade tänkt ta med mig kamran så jag också kan visa vilken härlig plats Hjo är. Hoppas vi ses då!!

    Det var Calle som hjälpe mig med antal besökare men och du klickar på min "antal besökare" så kommer du till sidan där man fixar det!!

    Hoppas det var till någon hjälp, anars ber jag calle skicka en mer utförlig beskrivning;-)

    Kram Moa

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!

    Låter som att ni trivs på er nya altan med nya bordet vilket jag absolut förstår det vart ju verkligen toppen!
    Kul att kika på din blogg, ser fram emot att se hur din loppisbod blir ;)

    KRAM KRAM!
    Josse

    SvaraRadera