fredag 11 december 2009

Lucia..


Nu har jag varit och lämnat vår lilla tomtenisse på förskolan. Idag kändes det lite tråkigt att lämna... besvikelsen är om det går ännu större idag då dagen för det traditionella luciafirandet är här (på skolor och förskolor firas det iallafall idag). Så klart man har hoppats, väntat och sett framemot att som förälder bli bjuden på det allra första luciafirandet, vilket vi självklart trodde skulle bli i år! Men tyvärr fick inte barnen och föräldrarna på den minsta avdelningen vara med på det traditionella luciafirandet. Visst hade det varit roligt och mysigt att ha sett och fått höra de julsångerna som övats in, träffat alla andra föräldrar, barn och personal i en annan miljö!!

Barnen skulle "leka" lucia hela dagen, de stora barnen skulle också komma och sjunga för dem så att jag får hem en mycket nöjd liten tomtenisse i eftermiddag är jag helt övertygad om och det är ju trots allt det allra viktigaste!! Det får ju trots allt inte glömmas bort!!

Hoppas ni alla får njuta av många fina luciatåg under helgen för det hör ju faktiskt till julen, vill önska alla en trevlig helg!!

Kram Moa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar